Clicky

Stacks Image 944
View from the parking area
Stacks Image 1044
House entrance
Stacks Image 1057
House entrance
Stacks Image 1066
Entry hall house A
Stacks Image 1219
Entry hall house A with staircase
Stacks Image 1174
Entry hall house A with staircase
Stacks Image 1109
Entry hall house A from kitchen entrance
Stacks Image 1688
Living/dining and kitchen entrance from hall
Stacks Image 1547
Living/dining and kitchen entrance from hall
Stacks Image 1496
Living/dining room
Stacks Image 1455
Living/dining room
Stacks Image 1406
Kitchen
Stacks Image 1352
Family room
Stacks Image 1311
Family room
Stacks Image 832
Family room and inner terrace
Stacks Image 884
Family and living dining from inner terrace
Stacks Image 1476
Bedroom
Stacks Image 1510
Bedroom corridor form main bedroom entrance
Oozone

House located in the area of Oozone in Nagoya, Aichi prefecture. Located in a mixed use area without a clear character, the project looks to define its own space through the use of a volume of simple lines and clearly zoned spaces.

The interior layout divides served and serving areas as well as gradates the level of privacy according to the distance to the street. The material selection composes a palette of textures and colors  where the anti seismic structure, enclosure walls and apertures reach their own level of expression.


Use: Private residence              
Area: 300 m2
Architect: Community Housing LLC
Builder: Okumura Gumi KK
Status: Completed in March 2008

Photos: ©S&S

日本語